Bag Fish

Kód: 234/300
4 499 Kč až –97 %
Back Fish
4 499 Kč až –97 % od 117 Kč

Zvolte variantu

Uzený losos s makrelou je mimořádnou pochoutka pro hlodavce. Obsahuje rybí moučku, rybí oleje, aromata, voní a láká je k sežrání. Je vyroben z velmi chutných druhů potravy. Svou chutí a vůní je pro hlodavce velmi atraktivní.

 

Detailní informace

Balení: 300g
Skladem | 234/300
4 499 Kč
117 Kč
Balení: 850g
Skladem | 234/850
4 499 Kč
299 Kč
Balení: 4 400g
Skladem | 234/4 4
4 499 Kč
1 489 Kč
Balení: 7 700g
Skladem | 234/7 7
4 499 Kč
2 519 Kč
Balení: 13 300g
Skladem | 234/13
4 499 Kč
4 279 Kč

Detailní popis produktu

PŘÍRODNÍ PRODUKT - OBSAHUJE POUZE PŘÍRODNÍ LÁTKY

BAG FISH - samoobslužné sáčky

Doplňkové krmivo pro hlodavce.

Vysoce koncentrovaný povzbuzující energetický doplněk stravy.

Uzený losos s makrelou je mimořádnou pochoutka pro hlodavce. Obsahuje rybí moučku, rybí oleje, aromata, voní a láká je k sežrání. Je vyroben z velmi chutných druhů potravy. Svou chutí a vůní je pro hlodavce velmi atraktivní.

Nařízení EU: Na výrobcích se podle nařízení EU, nesmí vyskytovat zdravotní tvrzení, které není povolené.
Poradenství: Účelem poradenství je nalézt přírodní alternativu, která zákazníkovi pomůže nahradit chemické prostředky.

Krmný návod: Denní doporučená dávka je 2 g na 1 kg zvířete. Tuto dávku je vhodné rozdělit na ranní a odpolední dávku. Rozstřihněte sáček a naplňte přiloženou odměrku ( 1g ).

Složení: pšeničné otruby, kukuřičný šrot, tuk, pšeničná mouka krmná, rostlinný olej, extrakt zelené kávy, barvivo (celkem 91%).

Analytické jakostní znaky: hrubý protein 78%, hrubá vláknina 8%, hrubý tuk 46%, hrubý popel 31%.

Použití: PRO HLODAVCE

Náš tip: je vhodné aby gel měl pokojovou teplotu 20 až 25°C. Pokud bude teplota vyšší, dochází ke zvýšení atraktivity, především se zvýší aroma pro hlodavce. Současně však může docházet k uvolňování tuků což nemá žádný vliv na atraktivitu výrobku. Chladem gel tuhne ale nemění se atraktivita.

Balení: PVC sáčky v kartonové krabici 70g, 300g, 850g, 4400g, 7700g, 13300g.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: